Home

Welkom op de website van Lewandowski Advocatenkantoor. Wij bieden unieke expertise aan Nederlandse ondernemers die in Polen zaken doen of dat van plan zijn, alsmede aan Nederlandse advocaten die expertise nodig hebben op het gebied van Pools recht (bij voorbeeld juridisch advies over het Poolse recht in het kader van een in Nederland lopende procedure).
Wat onderscheidt ons van andere advocatenkantoren? In het bijzonder het feit dat de in ons kantoor werkzame juristen hun opleiding hebben genoten in zowel Polen als in Nederland, vloeiend Pools en Nederlands spreken en de colour locale van beide landen kennen. Dankzij onze expertise hoeft u geen advies meer in Polen te zoeken en laat u de vraag “wat mijn Poolse jurist bedoeld heeft” aan ons over. Onze kennis op het gebied van Pools recht wordt u in de Nederlandse taal aangeboden. Dankzij onze expertise en samenwerking met plaatselijke advocatenkantoren in Polen zijn wij in staat u beproefde oplossingen te bieden.
 

Aanmelden nieuwsbrief

Door het invullen van onderstaand formulier geeft u toestemming voor het versturen van onze juridische alerts. Indien u geen alerts meer wenst te ontvangen, kunt u een e-mail met verzoek om verwijdering van de mailinglijst versturen naar info@adwokat.nl.