Over het kantoor

Aanmelden nieuwsbrief

Door het invullen van onderstaand formulier geeft u toestemming voor het versturen van onze juridische alerts. Indien u geen alerts meer wenst te ontvangen, kunt u een e-mail met verzoek om verwijdering van de mailinglijst versturen naar info@adwokat.nl.
 
Lewandowski Advocatenkantoor B.V. werkt samen met Znyk Jaworski Pietrzyk Lewandowski Sp.p. gevestigd te Warschau en Torun en met Pietrzyk & Kollegen gevestigd te Düsseldorf. Er is sprake van een samenwerking, onder dezelfde naam ZJPL International Lawyers, maar elk van de kantoren werkt voor eigen rekening en risico.


Marcin Lewandowski - Advocaat ('Attorney-at-law') - Lewandowski Advocatenkantoor B.V. h.o.d.n. ZJPL International Lawyers

Afgestudeerd in rechten aan de Universiteit van Tilburg in 2002. Vanaf 2003 juridisch adviseur, vanaf 2008 lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Marcin Lewandowski heeft zijn ervaring als jurist bij een gerenommeerd internationaal kantoor en als partner in een prestigieus advocatenkantoor in Amsterdam opgedaan.

Marcin Lewandowski heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: 
  - Ondernemingsrecht 
  - Arbeidsrecht.


Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens:
lewandowski@adwokat.nl
T:  0031 (0) 20 227 00 00
F: 0031 (0) 20 227 00 09

Organisaties:
  • Lid van de Nederlandse Orde van Advocaten A 233318.
  • Mede-oprichter van de Vereniging van Pools-Nederlandse Ondernemingen en voorzitter van deze vereniging van 2008 tot 2011.
  • Mede-oprichter van de Stichting Polonus en bestuurslid van de Stichting sinds 2011.
  • De voorzitter van het bestuur van Polish Chamber of Commerce in the Netherlands (PCCNL).