Aanmelden nieuwsbrief

Door het invullen van onderstaand formulier geeft u toestemming voor het versturen van onze juridische alerts. Indien u geen alerts meer wenst te ontvangen, kunt u een e-mail met verzoek om verwijdering van de mailinglijst versturen naar info@adwokat.nl.
 Welkom op de website van Lewandowski Advocatenkantoor B.V. h.o.d.n. ZJPL International Lawyers ( ZJPL). ZJPL biedt een unieke expertise aan Nederlandse ondernemers die in Polen zaken doen of dat van plan zijn, alsmede aan Nederlandse advocaten die expertise nodig hebben op het gebied van Pools recht (bijvoorbeeld juridisch advies over het Poolse recht in het kader van een in Nederland lopende procedure).

Wat onderscheidt ZJPL van andere advocatenkantoren? In het bijzonder het feit dat de bij ZJPL werkzame juristen hun opleiding hebben genoten in zowel Polen als in Nederland, vloeiend Pools en Nederlands spreken en de colour locale van beide landen kennen. Dankzij de expertise van ZJPL hoeft u geen advies meer in Polen te zoeken en laat u de vraag “wat heeft mijn Poolse jurist bedoeld” aan ZJPL over. Kennis op het gebied van Pools recht wordt u in de Nederlandse taal aangeboden. Dankzij de samenwerking met plaatselijke advocatenkantoren in Polen is ZJPL in staat u beproefde oplossingen te bieden.

Lewandowski Advocatenkantoor B.V. werkt samen met Znyk Jaworski Pietrzyk Lewandowski Sp.p. gevestigd te Warschau en Torun en met Pietrzyk & Kollegen gevestigd te Düsseldorf. Er is sprake van een samenwerking, onder dezelfde naam ZJPL International Lawyers, maar elk van de kantoren werkt voor eigen rekening en risico.

 


Nieuws


banner