Aanmelden nieuwsbrief

Door het invullen van onderstaand formulier geeft u toestemming voor het versturen van onze juridische alerts. Indien u geen alerts meer wenst te ontvangen, kunt u een e-mail met verzoek om verwijdering van de mailinglijst versturen naar info@adwokat.nl.
 Welkom op de officiële website van het Lewandowski Advocatenkantoor. Lewandowski biedt unieke expertise aan zakelijke klanten die de Poolse markt willen betreden of reeds actief zijn in Polen.

Wat onderscheidt ons van andere advocatenkantoren? Sinds 2004 begeleiden wij met succes ondernemers op het gebied van (internationaal en Europees) contractenrecht, outsourcing van bedrijfsprocessen, grensoverschrijdende dienstverlening, geschillenbeslechting, flexibele inzet van arbeidskrachten in het kader van (intracommunautaire) (sub-)contracting, detachering, uitzendarbeid en inzet van ZZP'ers.

Naast advies bieden wij ondersteuning tijdens implementatietrajecten en, indien nodig, vertegenwoordigen wij Nederlandse ondernemers met succes in het kader van administratieve en civiele geschillen in Nederland en Polen.

 


banner